3e plaats voor Stijn De Vulder in cross du souvenir te Ploegsteert.

Stijn knalt op wapenstilstand -met de benen- naar een persoonlijk record in 1u05 op de halve-marathon op en langs de heroïsche velden van Ploegsteert.
Deze wedstrijd ter ere van de wapenstilstand lag zeer snel in zijn definitieve plooi nadat Stijn samen met de snelste lopers van de voorbije Brusselse Ekiden, de Marrokaan M. Agourram en Belg Regis Thonon het hazenpad koos. Slechts in de langgerekte sprint moest Stijn zijn meerdere erkennen in zijn 2 naaste opponenten.

Iets dichter bij huis liepen teamgenoten Stefaan Paridaens en Jonas Colyns naar de overwinning in de jogging van Nederhasselt.
Sterke prestaties waren er eveneens van Wazo De Rouck en collega Juliaan Van Lierde op de 11-november veldloop te Mechelen. Wazo liep er zeer lang in het kielzog van de Belgische subtop naar een 8e plaats en toont hiermee terug op zijn hoogste niveau te acteren in het pas gestarte winterseizoen. Juliaan nog volop op zoek naar zijn beste vorm eindigde in de zeer snelle cross op een verdienstelijke 17e plaats.
Trainer Marnix en aanstormende vijftiger legde beslag op de 15e plaats bij de masters.

Marnix