ACG jongens ( cad schol ) behalen een schitterende 4de plaats op BVV in Oudenaarde

Net zoals de dag voordien was het opnieuw een prachtig zonnige namiddag waar we dit keer van de ganse dag niet uit de top 5 geweest zijn..
Ook hier was er puzzelwerk aan voorafgegaan tot de laatste moment maar hier was het op het hoogspringen bij de scholieren dat we geen deelnemer konden afvaardigen. Maar iedereen deed het voor de rest schitterend.
Uitschieters waren de overwinningen van Jelte De Cock op speer en discus, de 2de plaatsen voor Ferdinand Nyokila op ver en hoog, de 2de plaats voor Emile De Winne op de 300m Horden en de 2de plaatsen voor de broers Larmuseau (Michiel in de kogel met een nieuw CR en Pieterjan die helemaal terug is in het verspringen).  De prijs voor de revelatie van de dag was voor Jordy Geeroms die zich met zijn 1m50 tussen beren van meer dan 1m80 naar een 3de plaats liep op de 1500m. Reken daar nog de mooie 3de plaats bij in de aflossing 4×100 bij de cadetten en we kunnen spreken van een zeer geslaagde namiddag daar in Oudenaarde.
Zeker nog vermelden dat zo goed als iedereen zijn bestprestaties benaderde of verbeterde, dat betekent dat iedereen het beste van zichzelf gegeven heeft !!
Dank aan iedereen !
Eric

Hier alvast enkele foto’s (andere fotos mogen altijd bezorgd worden!)