ACG Kern Zottegem organiseert 5de jeugd-ouder meerkamp!

Voor de 5de keer organiseert onze Kern Zottegem op  zaterdag 13 oktober 2018  (van 13u30 tot 17u) een jeugd-ouder wedstrijd op op het stedelijk sportstadion in Zottegem. De jeugdatleten nemen het op tegen de ouders in een echte meerkamp. Verschillende loop-, spring- en werpnummers komen aan bod. Dit is een uitstekende gelegenheid voor al onze atleten om aan hun ouders te tonen wat ze al in hun mars hebben. Als ouder hoef je natuurlijk geen atletiekervaring te hebben of over een uitstekende conditie te beschikken om deel te nemen aan deze sportnamiddag. Een positieve ingesteldheid, sportieve kledij en loopschoenen volstaan om er een leuke namiddag van te maken.

Na afloop van de wedstrijd is er de mogelijkheid om mee aan te schuiven aan een heuse winterbarbecue. Ditmaal staat er warme beenhesp op het menu, dit voor 12 euro voor volwassen en 8 euro voor de kinderen. Ook de niet-deelnemende ouders, grootouders of andere familieleden zijn van harte welkom !!! Atleten en ouders die enkel aan de meerkamp deelnemen, betalen 5 euro per persoon.

Wie graag deelneemt aan de meerkamp/bbq, graag bevestiging van het aantal deelnemers/eters aan trainer Niko (loman_niko@msn.com of 0474/426.940).
We hopen jullie uiteraard allen te verwelkomen !!!

Atleten die over een wedstrijdtruitje beschikken, nemen hiermee deel.
Sportieve groeten,

Trainer Niko