Acg-mannen knallen naar 5e plaats op Beker Van Vlaanderen te Ninove. 

Met een sterk uitgebalanceerd jong en dynamisch team trokken we naar onze buren te Ninove voor onze jaarlijkse afspraak op de interclubwedstrijd voor mannen alle categorieën.
Deze groep bestaande uit atleten uit onze verschillende trainingsgroepen van Dorothy, Tiffany, Luc, Eric en Marnix en ook uit onze kern Zottegem toonden dat ze heel wat in hun mars hebben, maar bovenal de ACG-spirit om er samen het beste uit te halen.
De jonge garde zette de toon op de diverse disciplines en leidde de ploeg direct naar een veilige plaats in de middenmoot. Dit in tegenstelling tot vorig jaar waar het gedurende de ganse wedstrijd knokken was voor behoud.
Heel wat persoonlijke records sneuvelden of werden benaderd ondanks de bij momenten sterke wind. Anderen waren meesterlijk in de taktiek, oa. Wazo die net als vorig jaar met een snelle laatste ronde voor de enige acg-overwinning van de dag zorgde op de 3000m.
Dorothy pakte met succes uit op de aflossingen door zowel op de 4×100 alsook op de 4×400 twee jonge sprint-teams op te stellen die samen 19 van 26 beschikbare punten konden veroveren en zo de acg ploeg naar een mooie 5e plaats in de eindstand loodsten.
Hopelijk geven deze prestaties aan onze atleten de nodige boost op het zelfde elan voort te doen en ons verder te verrassen met mooie resultaten op de komende topwedstrijden en individuele kampioenschappen.
Trainer Marnix