ACG organiseert oefenmeeting op 4 april voor benjamins, pupillen en miniemen.

Met de jeugddag van de VAL werd het indoorseizoen afgesloten en meteen de start gegeven van het zomerseizoen op de piste. De eerste outdoorwedstrijden zijn de interclubs voor pupillen en miniemen die doorgaan op  het eind van de maand april. Meteen is ook het moment aangebroken om onze jaarlijkse ACG oefenmeeting te organiseren. Deze zal doorgaan in de 1e week van de paasvakantie op woensdag 4 april 2017 van 18u00 tot ongeveer 20u00.
Wij nodigen hierbij ALLE benjamins, pupillen en miniemen van de BEIDE kernen uit. Ook niet-aangesloten jongens en meisjes zijn welkom.
Alles gaat door op de piste aan de Zonnebloemstraat te Geraardsbergen. De atleten zullen zich met hun vriendjes meten in de vorm van een meerkamp.
De nadruk ligt vooral op het ontspannende al is enige vorm van competitie nooit ver weg. Er kan ingeschreven worden in de kantine vanaf 17u. De deelname is volledig gratis.

Spikes zijn toegelaten maar niet verplicht. Er wordt gelopen met het officiële VAL-nummer maar atleten die hier niet over beschikken krijgen ter plaatse een nummer toegewezen.
Om alles wat in goede banen te leiden doen wij hierbij ook een oproep aan enkele ouders die een handje willen toesteken bij het welslagen van deze oefenmeeting.
Geinteresseerden kunnen zich melden bij Pascal Rijdant voor of na elke training of via pascal@acgeraardsbergen.be

Wij hopen op een grote opkomst en een sportieve avond.
Pascal