ACG sterk in de 3 fonteinen cross Vilvoorde!

Net zoals op de crossen in Zwijnaarde en in Deinze was ACG opnieuw talrijk vertegenwoordigd in het park de 3 fonteinen in Vilvoorde.
Er zijn duidelijk enkele trends te zien in de eerste 3 crossen.
ACG is telkens minstens met 35 atleten aanwezig, waardoor we zowel door aantal als door prestaties in de kijker lopen.
De pupillen meisjes bevestigen hun veldlooptalenten en zullen op elke cross dit jaar voor het podium strijden, Febe won in Vilvoorde overtuigend. Bij de benjamins liep Mogan liep zich naar brons.
Er komen elke cross nieuwelingen bij, niet massaal, maar toch voelen we groeiende interesse bij atleten en ouders.
Cadetten en scholieren zijn nog nooit zo goed vertegenwoordigd geweest als dit seizoen. We waren in Vilvoorde met 8 cadetten en 8 scholieren, die niet alleen komen lopen maar ook gewoon graag bij elkaar zijn. De resultaten volgen dan ook bijna vanzelf. Thijs won de wedstrijd bij de cadetten, bij de scholieren werd Kobe 2de (hij was in Zwijnaarde ook al 3de geworden), Michiel werd 3de, Daan 5de, Lars 7de, Maxime 8ste, met 5 ACG’ers in de top 8. In Zwijnaarde waren we met 6 ACG’ers in de top 9, gewoon maar om te zeggen hoe sterk we in de breedte zijn. Bij de cadetten meisjes liep Felien zich naar een schitterende 4de plek.

De groep van Marnix toont zich ook opnieuw in de crossen. Een sterke bezetting bij de seniores in Vilvoorde (meer dan 70 deelnemers) en een mooie 2de plaats voor Stijn en verre ereplaatsen voor Wazo (die eerder dit seizoen al uitpakte met top 10 plaatsen), Juliaan en Timothy.
Bij de masters > 35 hebben we met Stefaan en Marnix sterke vertegenwoordigers, bij de masters >50 loopt Christophe keer op keer podium, vanaf volgende week krijgt hij er met Marnix een te duchten opponent bij.
Eric