Het wonderjaar van Thijs Roelen !

Na provinciaal en Vlaams werd Thijs Roelen nu ook Belgisch kampioen bij de 1stejaars scholieren.Thijs verteert schijnbaar moeiteloos het trainingsvolume van de Topsportschool. Samen met de collega-scholieren werd ACG tevens ook Belgisch clubkampioen, dit voor het tweede opeenvolgende jaar.
Dit was werkelijk de kers op de taart van een winterseizoen waarin ACG zowel bij de jeugd als bij de cad-schol-sen  enorm in de kijker gelopen heeft, zowel op gebied van prestaties als van aanwezigheden op de crossen. We hebben veel crosstalent en vooral veel crossliefhebbers in de club, dat maakt dat succes hier nog voor jaren verzekerd is.
Ik wil hier ook een dankwoord sturen naar Lutgard, Luc en Jan, die toch een ganse winter logistiek paraat staan om de tent op te stellen tegen de eerste wedstrijd en weer af te breken na de laatste wedstrijd. Daarenboven staan ze atleten en ouders met raad en daad bij en zorgen ze nu en dan ook voor een extraatje (lees druppel).
Nu is het tijd voor wat rust, de jeugd kijkt nog uit naar de jeugddag in de Topsporthal, nadien stevenen we weer af op een nieuwe zomer.
Bedankt aan alle atleten, supporters en begeleiders !
Eric