Mooie medailleoogst op BK indoor voor Master

Onze masters sluiten traditioneel het winterseizoen af met hun BK indoor. Dit geldt tevens elk jaar opnieuw ook als hun provinciaal kampioenschap. Hierdoor zijn er dus een pak medailles en titels te verdienen. 

Onze 5 aanwezige masters wisten zich elk in hun eigen disciplines te onderscheiden en namen tal van medailles of titels mee naar huis.

Nieuwkomer Thimothy Hubert schoot de hoofdvogel af bij het hoogspringen bij de M35+. De winnende sprong over 1m75 was genoeg voor goud op nationaal en dus ook provinciaal niveau. Lisbeth van Lierde liep op de 1500m bij de W45 naar zilver in een tijd van 5’40”86 maar werd jammer genoeg voorafgegaan door een provinciegenote. Marnix Vandewattijne liep bij de M50 over dezelfde afstand naar een mooie 4e plaats in 4’43”97. Dit volstond echter wel voor de provinciale titel. Pascal Rijdant nam zowel aan het hinkstapspringen (9m74) als de 200 m (26”32) deel bij de M50 en legde telkenmale beslag op brons bij het BK. Beide malen werd hij ook Provinciaal kampioen.  Dat deed ook Juliane Maesschalck met de kogel bij de W70. Haar 4m96 leverde haar eveneens brons op bij het BK en goud op het PK.

Met 1 Belgische titel en 5 provinciale titels, gekruid met maar liefst 5 nieuwe clubrecords is dit zeker een mooi einde van een lange winter. 

Na een korte rustperiode kunnen we terug opbouwen naar een hopelijk even mooie en succesvolle zomer.

Pascal