Recreanten en atleten even uw aandacht voor het jogcriterium!

Begin 2017 werd door de criteriumcommissie beslist om het jogcriterium nieuw leven in te blazen en drastisch te veranderen.
We zijn afgestapt van een vrije keuze aan wedstrijden. Er werd vanaf 2017 uitgegaan van een vaste kalender maar aangezien er een periode van 5 maanden zat tussen het einde van het vorige jogcriterium (1 nov 2016) en het begin van het huidige (1 maart 2017),  werd er mee ingestemd om iedereen bovenop de verdiende deelnamepunten UITZONDERLIJK een extra bonus toe te kennen met een maximum van 5 punten.
Om hiervoor in aanmerking te komen kan elke atleet of jogger een formulier indienen bij de criteriumverantwoordelijke met daarop maximaal 5 wedstrijden die NIET op de jogkalender voor 2017 voorkomen. Dit invulblad kan hier gedownload worden of verkregen worden via zijn/haar trainer. Zowel de deelnames als de gelopen kilometers op deze wedstrijden zullen in de huidige stand verwerkt worden.
Dit invulblad dient UITERLIJK OP 16 DECEMBER in het bezit te zijn van de criteriumverantwoordelijke. Laattijdige inleveringen zullen NIET MEER aanvaard worden.
De criteriumverantwoordelijke,
Pascal Rijdant