Atleten sprintteam ACG nemen de draad terug op met 3 clubrecords en 2 persoonlijke records

Na meer dan 6 maanden zonder competitie, kwamen enkele alteten van het sprintteam terug aan de start van hun eerste outdoor wedstrijd dit seizoen.
Zondag 2 augustus nam Jonas Gerain als eerste deel aan het hoogspringen in Oostduinkerke. Met een sprong van 1m91 verbeterde hij meteen zijn PR en verbrak hij het eerste clubrecord (scholieren en AC) dit zomerseizoen dat op 1m81 stond.
Scholieren Valentine Anyanwu en Lisa Libberecht gingen terug van start in Nijvel en Brussel en lieten een paar mooie chrono’s opmeten die dicht in de buurt kwamen van hun persoonlijke records. Valentine spurtte zich afgelopen weekend naar 13″15 op de 100m en 26″82 op de 200m. Lisa nam deel aan het langere sprintwerk en kwam uit op een mooie tijd van 62″21 op de 400m. 


In Sint-Niklaas was het de beurt aan Audrey Van der Haegen voor de 400H,  Pieterjan Larmuseau en Jonas Gerain voor het verspringen. Audrey werd mooi 2de in een tijd van 67″25 en haalde daarmee het tweede clubrecord binnen (junioren en AC). Later die dag sprong Pieterjan zich naar een mooie PR in het ver van 6m54. Hiermee was ook het derde clubrecord verbeterd dat op 6m16 stond bij de junioren. Ook Jonas deed het goed en sprong met 6m01 mooi in de buurt van zijn eigen persoonlijk record.
Proficiat aan alle atleten! Hopelijk kunnen zij en de andere atleten van ACG nog een paar (micro)meetings meepikken dit seizoen.
Trainer Annick