Davos Swissalpine : ACG is er klaar voor!

Laatste dag voor de grote dag, tenminste voor de K10, K21, K42 en K78. Vandaag was de jeugd aan de beurt. De lokale presentator heeft de afgelopen jaren al wat ervaring kunnen opbouwen om de naam “Van Rie” uit te spreken en ook dit jaar mocht hij verder oefenen. Felien werd 2de bij de Midi’s over 900m. Bij de Maxi’s pakte Kobe de hoofdprijs en werd Jelte mooi 12de over een afstand van 1400m. Last but not least was er vandaag het debuut van Fien, dochtertje van Stijn en Karolien, bij de Pfudi’s. Fien mocht op haar 2de verjaardag haar eerste internationale wedstrijd lopen, Stijn en Karolien deden prachtig werk als haas 🙂
Morgen komt het zwaardere werk. Om 7u al starten Inge, Jan en Jo al voor de K78. Om 10u30 en 11u30 starten de deelnemers van de K42. Rond 14u starten dan de K21 en om af te sluiten de K10 om 17u.
Het belooft een zwoele dag te worden in Davos. Lokale bronnen spreken van de warmste dag van het jaar. Extra drankposten worden georganiseerd en petjes verkopen als zoete broodjes!
Nog een nachtje rust en dan gaan we de uitdaging aan!