ACG Jeugdmeeting op 5 juni voor Kan-Ben-Pup-Min

Na 2 moeilijke jaren kunnen ook onze jeugdatleetjes eindelijk opnieuw aan wedstrijdatletiek doen op de piste. 

Daarom hebben wij met onze club besloten om dit jaar opnieuw een jeugdmeeting te organiseren.

Deze zal doorgaan op onze vertrouwde piste op zondag 5 juni 2022.

Rekening houdend met de nieuwe reglementen die de VAL geïmplementeerd heeft voor de allerkleinsten zal onze meeting opgedeeld worden in 2 blokken: 

In de voormiddag (vanaf 10u) kunnen de kangoeroes en benjamins zich uitleven in diverse onderdelen. Het wordt een heuse meerkamp met voor elk wat wils. Deze meeting is er vooral op gericht om de juiste techniek aan te leren maar toch is enige competitie niet ver weg. Spikes zijn niet toegelaten !!! Vergeet echter niet jullie pochette en deelnameboekje want jullie resultaten en stickerblad worden hierin vermeld.  Na de inspanningen krijgen de kinderen een drankje en een herinnering aangeboden.

Na de middagpauze is het dan de beurt aan de pupillen en miniemen die voor de medailles zullen strijden tijdens een echte medaillemeeting. Zij nemen deel volgens de oude VAL reglementen dus met spikes en VAL-nummer. Ook hier is er een ruime keuze aan nummers waaraan deelgenomen kan worden. Van deze proeven kunnen de uitslagen op atletiek.nu meegevolgd worden.

In navolging van het veldloopseizoen moeten de atleetjes ook nu op voorhand inschrijven. Voor ACG-ers is dat gratis. Dit kan via Atletiek.nu – ACG Sportarena Jeugdmedaillemeeting – Kan/Ben – AC Geraardsbergen, Geraardsbergen of Atletiek.nu – ACG Sportarena Jeugdmedaillemeeting – Pup/Min – AC Geraardsbergen, Geraardsbergen (totdat het maximum aantal deelnemers is bereikt).

Om alles in goede banen te leiden zijn wij in de voormiddag nog op zoek naar enkele helpende handen die onze eigen gespecialiseerde kidsjuryleden willen bijstaan. Wie zich geroepen voelt mag dit melden in de kantine voor of na de training of via pascal@acgeraardsbergen.be

Wij hopen jullie allen talrijk te mogen verwelkomen.

Alvast tot dan.

Het bestuur en de jeugdtrainers