• Vakantieplanning paasvakantie 2023

  Zaterdag 01/04/23  : training alle jeugd
  Donderdag 06/04/23 : training pupillen en miniemen
  Zaterdag 08/04/23 : training alle jeugd
  Donderdag 13/04/23 en Zaterdag 15/04/23 : geen training

 • “Crosscup sterren van morgen” – Brussel 26 februari 2023

  In het zonovergoten Park van Laken kwamen er afgelopen zondag 8 ACG jeugdatleten aan de start op het voorprogramma van het Belgisch Kampioenschap te Brussel. Het parcours lag er deze editie droog en goed beloopbaar bij. Geen zware modderstroken maar toch wel een stevig windje. Onze jonge atleetjes hadden er zin in en gaven allemaal nog eens het beste van zichzelf en leverden één voor één knappe prestaties!

  Onze eerstejaars pupillen meisjes Annefleur Larmuseau en Ilena Rousseaux beten de spits af en eindigden mooi 19de en 56ste op 97 deelnemers. Daarna was het de beurt aan de pupillen jongens. Bij de eerstejaars werd Lander De Brackenier 23ste op 100 deelnemers en bij de tweedejaars werd Théo Clam 45ste op 91 deelnemers. Super goed gedaan! 

  Wat later sloten we het jeugdprogramma af met de miniemen. Bij de eerstejaars miniemen meisjes kwamen 96 deelnemers aan de start. Ilona De Bruyne ging er van bij de start stevig vandoor en kon een knappe 9de plaats in de wacht slepen! De miniemen jongens waren als laatste aan de beurt en liepen eveneens een sterke wedstrijd. Van de 95 deelnemers kwam Maxime De Paepe als 12de over de finish. In een groepje kort daarop kwam ook Victor Clam reeds aan en eindigde 22ste. Nieuwkomer Thibault Mineo deed het ook heel goed en kwam als 50ste binnen. Ook een dikke pluim voor jullie!

  Hiermee valt het doek over het veldloopseizoen. Het was een mooi winterseizoen met veel atletiekplezier, mooie leermomenten en persoonlijke mijlpalen van al onze ACG jeugdatleten die deze winter aan de start kwamen op een wedstrijd! Proficiat allemaal!

  Foto’s hier!

  trainster: Annick Heymans

 • Opstart van het ACG jogcriterium 2023

  Komend weekend start een nieuwe editie van ons ACG jogcriterium. De 1e wedstrijd is de Valentijnsrun van Coach Wim op zondag 12 februari met start in Goeferdinge.

  Het criterium staat open voor alle aangesloten atleten en joggers vanaf Kadet t.e.m. Masters.

  De volledige kalender kan geconsulteerd worden via de website of aan het secretariaat op onze piste.

  Daar hangt tevens een lijst met de wedstrijden van de komende maand. Meer info via de trainers of de criteriumverantwoordelijke.

  Pascal

 • ACG nodigt je uit op het (afhaal) eetfestijn Zaterdag 11 februari!

  Beste ACG – leden en sympathisanten

  Hierbij nodigen wij jullie uit voor het jaarlijkse ACG-eetfestijn Net als vorig jaar gaan wij terug voor de afhaalformule. Jullie kunnen deze heerlijke maaltijd komen afhalen in de kantine van het atletiekstadion. Tevens kan je ook in de kantine terecht voor een lekker aperitiefje, biertje, koffie of frisdrank

   Praktisch:

  • Je kan reserveren via de ACG website. of bij Lut  0485987103 lut@acgeraardsbergen.be  of Karel 0478531731 karel@acgeraardsbergen.be
  • Er is keuze uit:
  • Kipfilet saus Fine Champagne of saus Archiduc, garnituur en puree – volwassene €16- kind €9
  • Tongrolletjes in Normandisch sausje, garnituur en puree – volwassene €16 – kind €9
  • Vegetarische burger met ratatouillegroentjes en rijst -volwassene €16 – kind €9
  • De maaltijden kunnen worden besteld tot zaterdag 04 februari
  • De maaltijden kunnen worden afgehaald op zaterdag 11 februari van 11u00 tot 16u in de kantine van het Adriaansstadion, Zonnebloemstraat – Geraardsbergen.
  • Alle ingrediënten zijn apart verpakt. Gelieve een plooibox, boodschappentas, … mee te brengen om alles handig te kunnen vervoeren.
  • Betaling kan ter plaatse cash of Payconiq

  Er is een ploeg voorzien die de maaltijden rondbrengt, dit is echter enkel voor diegenen die zich absoluut niet kunnen verplaatsen.

  We mogen al ettelijke jaren rekenen op jullie steun en talrijke opkomst op onze eetfestijnen. We hopen ook nu  massaal op jullie te kunnen rekenen.

  Alvast bedankt en sportieve groeten,
  het ACG – bestuur.

   
   
   
   
   
   
   
   
 • Winterbreak voor onze jeugd!

  Voor de kangoeroes en benjamins is zaterdag 17 december de laatste jeugdtraining van 2022. Daarna genieten ze van een welverdiende rust en hernemen we de trainingen vanaf zaterdag 7 januari 2023.

  Voor de pupillen en miniemen gaan de trainingen op donderdag 29 december en 5 januari in de kerstvakantie wel gewoon door. Op zaterdag 24 december en 31 december is er geen jeugdtraining en zal het stadion gesloten zijn.