• ACG nodigt je uit op het (afhaal) eetfestijn Zaterdag 11 februari!

  Beste ACG – leden en sympathisanten

  Hierbij nodigen wij jullie uit voor het jaarlijkse ACG-eetfestijn Net als vorig jaar gaan wij terug voor de afhaalformule. Jullie kunnen deze heerlijke maaltijd komen afhalen in de kantine van het atletiekstadion. Tevens kan je ook in de kantine terecht voor een lekker aperitiefje, biertje, koffie of frisdrank

   Praktisch:

  • Je kan reserveren via de ACG website. of bij Lut  0485987103 lut@acgeraardsbergen.be  of Karel 0478531731 karel@acgeraardsbergen.be
  • Er is keuze uit:
  • Kipfilet saus Fine Champagne of saus Archiduc, garnituur en puree – volwassene €16- kind €9
  • Tongrolletjes in Normandisch sausje, garnituur en puree – volwassene €16 – kind €9
  • Vegetarische burger met ratatouillegroentjes en rijst -volwassene €16 – kind €9
  • De maaltijden kunnen worden besteld tot zaterdag 04 februari
  • De maaltijden kunnen worden afgehaald op zaterdag 11 februari van 11u00 tot 16u in de kantine van het Adriaansstadion, Zonnebloemstraat – Geraardsbergen.
  • Alle ingrediënten zijn apart verpakt. Gelieve een plooibox, boodschappentas, … mee te brengen om alles handig te kunnen vervoeren.
  • Betaling kan ter plaatse cash of Payconiq

  Er is een ploeg voorzien die de maaltijden rondbrengt, dit is echter enkel voor diegenen die zich absoluut niet kunnen verplaatsen.

  We mogen al ettelijke jaren rekenen op jullie steun en talrijke opkomst op onze eetfestijnen. We hopen ook nu  massaal op jullie te kunnen rekenen.

  Alvast bedankt en sportieve groeten,
  het ACG – bestuur.

   
   
   
   
   
   
   
   
 • Winterbreak voor onze jeugd!

  Voor de kangoeroes en benjamins is zaterdag 17 december de laatste jeugdtraining van 2022. Daarna genieten ze van een welverdiende rust en hernemen we de trainingen vanaf zaterdag 7 januari 2023.

  Voor de pupillen en miniemen gaan de trainingen op donderdag 29 december en 5 januari in de kerstvakantie wel gewoon door. Op zaterdag 24 december en 31 december is er geen jeugdtraining en zal het stadion gesloten zijn.

 • Mario!

  De 75jarige Mario Castagna, aangesloten bij ACG woont al jaren in België, maar blijft toch Italiaan in hart en nieren. Zo trok hij in het weekend van 18 november tot 26 november naar zijn geboortestreek in Sicilië, niet alleen om er zijn familie op te zoeken, maar om er deel te nemen aan de halve marathon van Palermo op zondag 20 november. Mario mocht er het podium beklimmen met een 2de plaats in zijn leeftijdscategorie en realiseerde er een tijd van 2u09min33sec.

  BRAVO MARIO! CONGRATULAZIONI.

  Carine

 • Sint op bezoek bij ACG!

  Beste ouders, atleetjes,

  Naar jaarlijkse gewoonte ontvangen wij graag De Sint in onze club. Wij verwachten hem op zaterdag 03/12/2022. Wij willen tevens, jullie als ouder, ook die dag uitnodigen naar onze open-trainingsvoormiddag waarbij jullie de kinderen in actie kunnen zien. Tijdens en na de training zijn jullie, maar ook natuurlijk onze kinderen welkom in de kantine voor een warme wijn, warme chocomelk en een lekkere pannenkoek en natuurlijk een babbel. 

  Wij hopen jullie te mogen verwelkomen,

  ACG-bestuur en Trainerskorps

 • ACG laat zich opmerken in Lebbeke

  Onder een stralende herfstzon trokken zes ACG-ers naar Lebbeke voor hun eerste veldloop van het seizoen. Bij de tweedejaars benjamin jongens stond Lenn Keyaerts wat zenuwachtig aan de start voor zijn allereerste wedstrijd. Maar hij liep een puike wedstrijd en finishte mooi halfweg het deelnemersveld. 

  Bij de eerstejaars pupillen meisjes startte Annefleur Larmuseau sterk. Ze zat onmiddellijk mee voorin en liep daarna bijna de ganse wedstrijd in derde positie. Ze kon die plaats ook vasthouden en mocht zo mee het podium op om een bronzen medaille in ontvangst te nemen. 

  Daarna was het de beurt aan Lander De Braeckenier bij eerstejaars pupillen jongens. Ook Lander toonde onmiddellijk zijn loopkwaliteiten door de ganse wedstrijd attent voorin te lopen. Het leverde hem een tweede plaats op. 

  Bij de eerstejaars miniemen meisjes stond voor ACG Ilona De Bruyne aan de start. Ondanks een wat moeilijkere wedstrijd, finishte ze nog mooi als vijftiende. Bij de miniemen jongens verdedigde Maxime De Paepe de clubkleuren. En met succes. Ook Maxime zat al snel in de wedstrijd vooraan en mocht uiteindelijk als tweede het podium op. 

  Ten slotte stond Jonas De Turck voor zijn vuurdoop bij ‘de grote jongens’, de cadetten. Het is even wennen aan de grotere afstand, maar Jonas liep een mooie wedstrijd en finishte als zestiende. 

  Proficiat aan alle atleten en een welgemeende dank je wel aan Pieterjan voor de begeleiding van de atleten, aan Lut en Luc voor de ondersteuning en aan alle meegereisde supporters voor de aanmoedigingen! 

  Sfeerfoto’s hier.

  Rebekka