• Beker van Vlaanderen jeugd – ACG tweemaal mooi zesde!

  Onder een stralende zon was het dit weekend de beurt aan onze jeugdgroepen om te strijden voor de Beker in de vernieuwde formule met de meisjes en jongens in 1 competitie.

  Onze jongsten, de pupillen en miniemen kwamen aan de start in Oordegem op zaterdag 13 mei. Op zondag 14 mei was het dan de beurt aan de cadetten en scholieren in Ertvelde. Voor de alle jeugdgroepen was het een beetje puzzelen vooraf om onze atleten te verdelen over de verschillende disciplines en spannend tot op de dag zelf door het last minute uitvallen van een aantal atleten. Bij de cadetten en scholieren schoven verschillende atleten door naar een minder favoriet nummer of kwamen zelfs volledig uit hun comfortzone (van sprint naar een afstandsnummer of omgekeerd, of een combinatie van loop- en kampnummer(s)) maar iedereen ging er volledig voor en deed zijn uiterste best voor elk punt.

  Onder enthousiaste aanmoedigingen van mede-atleten en ACG supporters werden het twee dagen vol mooie persoonlijke prestaties en nieuwe leermomenten. Leren winnen, verliezen, omgaan met spanning voor een wedstrijd, maar bovenal plezier beleven en supporteren voor elkaar. Wij hebben er alvast van genoten en hopelijk jullie ook. Jullie prestaties en inzet voor gans het team leverde ons twee dagen op rij een knappe zesde plaats op. Proficiat allemaal! 

  Bedankt ook aan iedereen die zijn/haar steentje bijdroeg en in het bijzonder aan al onze jonge atleten die de weekend deelnamen voor onze club!

  De volledige uitslagen kan je hier terugvinden : pupillen & miniemen en cadetten & scholieren

  Hier alvast foto’s van de cadetten en scholieren, meer foto’s volgen.

 • BVV AC Tielt 7 mei 2023 – Brons voor ACG in landelijke 2A

  Voor het eerst werd de Beker van Vlaanderen AC gemengd georganiseerd. Onze ACG dames & heren kwamen vandaag aan de start van de interclub wedstrijd in landelijke 2a te Tielt.

  Iedereen zette zijn beste beentje voor en heeft gestreden voor elk punt. Er werden ook 7 persoonlijke records neergezet en het clubrecord op de 400m masters heren +35 werd flink aangescherpt door Cédric Van Den Berge. Hij klokte af op 51”66! Al jullie inzet resulteerde in een knappe 3de plaats! Proficiat!

  Dank u wel aan al onze atleten die vandaag deelnamen: Valentine, Anna, Renaat, Maike, Febe, Tina, Wazo, Elke, Stijn, Claire, Ruben, Jonas, Lennert, Els, Pieterjan, Lisa, Tuur, Maurine, Pascal, Cédric, Audrey, Lars, Jordy, Jenna en iedereen die dit mee mogelijk gemaakt heeft. Het werd een geslaagde eerste ‘gemengde’ editie en fijne dag samen.

  De volledige uitslag kan je hier terugvinden : https://www.atletiek.nu/wedstrijd/uitslagen/39079/

 • Geen jeugdtraining op 13 en 27 mei

  Op 13 mei aanstaande nemen we met de club deel aan de Beker Van Vlaanderen voor pupillen en miniemen te Oordegem, er zal die dag geen training zijn voor pupillen en miniemen die niet deelnemen aan de Beker. Voor Kangoeroes en Benjamins zal er ook geen training zijn.

  Tevens zal er op zaterdag 27/05/2023 ook geen training zijn omdat op zondag 28/05/2023 onze 3e SPORTARENA JEUGDMEETING plaatsvindt op ons vertrouwd Sint-Adriaansstadion.

  Schrijf hiervoor nog in voor kangoeroes en benjamins hier, voor pupillen en miniemen hier.

  De zomervakantieregeling zal je kunnen terugvinden op onze website en ACG Facebook vanaf half juni.

  Met sportieve ACG-groeten,

  Trainerskorps en bestuur