• Back on track vanaf cadet!

  Alle info om onze trainingen opnieuw op te starten en vlot te laten aten verlopen!

  Trainingen op het Adriaansstadion mogen hervat worden vanaf volgende week.
  Voor de jeugd, kangoeroes, benjamins, pupillen en miniemen kan de training nog niet hervat worden volgens richtlijn van de VAL daar social distancing niet kan gegarandeerd worden. We volgen verder op en communiceren zodra dit mogelijk wordt.

  Trainingen vanaf cadet worden als volgt georganiseerd:
  Groep Eric : Dinsdag en donderdag 1815-1915
  Groep Dorothy/Annick : Dinsdag 1930-2030 en vrijdag 1830-1930 (eerste training op vrijdag 22/5)
  Groep Sofie : Dinsdag om 1830 duurloop buiten stadion, donderdag 1930-2030
  Groep Marnix : Dinsdag 1930-2030, donderdag duurloop buiten stadion
  Groepen Tiffany en Luc vrij te bepalen in overleg met de trainer

  Let wel donderdag 21 mei is er geen training (feestdag).

  Hygiënesets worden voor elke groep ter beschikking gesteld.
  Toiletten zullen geopend zijn, douches, kleedkamers en cafetaria zijn gesloten.

  Ouders, toeschouwers worden niet toegelaten tot het stadion.

  Tot het stadion zijn enkel atleten toegelaten die trainen onder begeleiding van één van de bovenvermelde trainers.

  De recreanten kunnen de training hervatten in groepen van maximaal 20 personen inclusief een recreanten-begeleider van ACG. Recreanten spreken af buiten het stadion. Dit wordt verder door Carine georganiseerd.

  Laat ons hier samen een geslaagde en veilige start van maken door de aanwijzingen van de toezichter en de voorgeschreven regels (zie algemene informatie) te volgen.

  Algemene informatie:
  Algemene richtlijnen

  Richtlijnen voor de ouders

  Richtlijnen voor de atleten

  Richtlijnen voor de trainers Deel 1 en Deel 2

 • Training en competitie

  Met ACG volgen we de evolutie van de corona-exit op de voet! Sinds 7 mei is het Adriaansstadion geopend op 3 momenten (di 9-12, wo 16-21, do 13-16) voor individueel gebruik (geen groepen, leden van één gezin + 2 andere sporters, maximum 20 personen op de piste) zoals hier aangegeven.
  Trainingen in clubverband kunnen nog niet opgestart worden, hopelijk hebben we hierover de komende week meer nieuws. Competitie is er niet tot 31 juli. ACG is in overleg met de stad en de atletiekfederatie om er voor te zorgen dat de trainingen kunnen hervat worden zodra dit kan en dit op een veilige en verantwoorde manier. Zodra er meer duidelijkheid is informeren we jullie!

 • Algemene Vergadering AC Geraardsbergen vzw uitgesteld

  Op basis van het koninklijk besluit nr. 4 van 9 april 2020 houdende diverse bepalingen inzake mede- eigendom en het vennootschaps- en verenigingsrecht in het kader van de strijd tegen de Covid-19 pandemie, B.S. 9 april 2020, heeft de raad van bestuur op 10 april 2020 beslist gebruik te maken van het uitstel van 10 weken en een fysieke algemene vergadering te plannen begin september. Exacte datum, agenda en uitnodiging volgen later.

 • Alle competities tot en met 1 juni geannuleerd!

  De Vlaamse Atletiekliga meldt dat alle Vlaamse wedstrijden worden geannuleerd tot en met 1 juni. Geannuleerde wedstrijden worden niet herplaatst in de kalender. Dit betekent ook dat onze jeugdmeeting gepland voor 30 mei dit jaar niet zal doorgaan. Hou het veilig en blijf bewegen!