• Bevraging kwaliteit in de sportclubs – Laat je stem horen in de sport!

  De Vrije universiteit Brussel lanceert een vragenlijst om de kwaliteit in de sportclubs te meten. Vanuit de federatie willen wij hier graag aan meewerken. Gelieve onderstaande mail naar jullie atleten en ouders door te sturen. In de bijlage vinden jullie nog een flyer met meer informatie. 
  Ben je 18 jaar of jonger? Ben je een ouder van een kind van 18 jaar of jonger?Laat ons dan zeker weten wat jij belangrijk vindt in je sportpartparticipatie door deze vragenlijst in te vullen: http://tiny.cc/KwaliteitJeugdsportOnder het onderzoeksplatform sport (OPS), doet de Vrije universiteit Brussel onderzoek naar kwaliteit in de jeugdsport. Voor meer informatie omtrent dit onderzoek, kan je contact opnemen via: margot.ricour@vub.be

 • Vandaag heeft de stad ons verwittigd dat er morgen 30 maart geen training kan doorgaan omwille van onderhoudswerkzaamheden aan de piste.
  Dat wil zeggen dat de eerstkomende training op zaterdag aanstaande zal zijn. De trainingen in de paasvakantie gaan door zoals gepland, er is geen onderbreking.

 • Update trainingsuren pupillen-miniemen

  Om alle misverstanden te vermijden de pupillen (°2010-2011) en miniemen (°2008-2009) trainen op dinsdag van 18u15 tot 19u15 en op zaterdag van 10u-11u30 dit om de gelijktijdige aankomst en vertrek van atleten op dinsdag te beperken. Eénmalige aanmelding is noodzakelijk via acg@val.be!

 • Jeugdtrainingen ACG hervatten vanaf dinsdag 23 februari.

  Vanaf dinsdag 23 februari hervat ACG de jeugdtrainingen. Op dinsdag en zaterdag is er training voor de pupillen (°2011-2010) en miniemen (°2009-2008). Vanaf zaterdag 27 februari hervatten ook de kangoeroes en benjamins (°2014-2012) hun trainingen. Dit alles zal gebeuren in groepen van 10 atleten.
  Om ons toe te laten ons hierop te organiseren worden enkel atleetjes toegelaten die vooraf geregistreerd zijn. Gelieve per mail met de naam van zoon/dochter te laten weten of hij/zij zal deelnemen aan de trainingen (en dus ook kiest voor atletiek als enige hobby) en op welke dagen.