Jeugd atletiekstage – Lopen en lopen?!

fotoHet moet niet altijd lopen zijn!!! Naast de meer dan deftig uitgevoerde trainingssessies, was er ook wel eens tijd voor een flinke klimpartij. En het mag gezegd worden, deze “core-stabiliteit” liet zich gevoelen.
Prachtige stage Kids en nu op naar de 1ste crossen.

Koen

Jeugdstage 2014 goed gestart!

Jeugdstage 2014

Na een vlotte treinreis zijn onze atleetjes goed aangekomen in Brugge. Het prima trainingsweer liet ons al toe om 3 trainingen af te werken om ons voor te bereiden op een spannend crossseizoen. Elke atleet zet er zijn beste beentje voor. Op zaterdag werd afgesloten met een spelletje Kubb waarna onze atleten hun welverdiende nachtrust konden aanvatten. Het winteruur zorgde er wel voor dat enkele van onze atleten al heel vroeg wakker waren! Vandaag hebben we vanuit Brugge met zijn allen gesupporterd voor de ACG atleten die deelnamen aan de Crosscup Relays in Gent waarna er nog getraind werd. Vandaag sluiten we af met een ludieke kwis. Morgen meer nieuws!

Koen

Warme oproep : ACG en het crossseizoen

PK Cross Het crossseizoen komt er aan. Als ACG willen we graag prominent aanwezig zijn op de crossen die vermeld zijn in onze kalender (Onze kalender staat uptodate! Bij deze dus een warme oproep om deel te nemen, hoe meer atleten van ACG hoe leuker het is. Elke deelnemende atleet verdient om aangemoedigd te worden!
Daarnaast willen we ook telkens aanwezig zijn met de ACG tent, dat wil zeggen dat we vrijwilligers zoeken om de tent mee te nemen (bij voorkeur dus iemand die aanwezig is bij de start van de veldloop) en de tent terug mee te namen na de veldloop (bij voorkeur dus iemand die aanwezig is tot de laatste cross). De ACG tent is 1m60 lang en 1 zetel breed. Als elkeen zijn steentje bijdraagt zijn we volop aanwezig met onze ACG tent!
Graag een seintje aan Peter als je hieraan wil meewerken.

Alvast bedankt en op naar een schitterend veldloopseizoen!

Nieuwe clubuitrusting komt eraan!

ShortsleeveDe langverwachte nieuwe clubuitrusting komt er aan. Naast onze officiële clubtrui, die steeds gedragen worden bij deelname aan wedstrijden, bieden wij vanaf nu een nieuw gamma van clubkledij aan. Op deze manier willen wij laten zien dat wij samen tot dezelfde club ‘ACG’ behoren en ook deze met de nodige fierheid vertegenwoordigen op allerhande wedstrijden en activiteiten. We hebben voor een ruim assortiment gekozen. Al deze kledij wordt voorzien van het nieuwe ACG-logo en de ondersteunende sponsors.

Wij hebben gekozen voor het merk Erima. Er zijn modellen voor zowel kinderen, dames als heren. Deze artikelen worden verkocht aan een zeer schappelijke prijs. Je kan ze hier al op foto bewonderen.

Op volgende data kan deze kledij worden gepast en besteld.
Woensdag 29-10-2014 van 17u tot 19u in de Sporthal ‘De Veldmuis’, Fel.Cauwelstraat, G’Bergen —-) voor Benjamins, Pupillen en Miniemen
(meer…)