Opvallende prestaties van ACG op de cross in Grimbergen

Het was ongezien, top 4 bij de pupillen meisjes was ACG. Ze mochten met zijn allen fier  het podium op :  in deze volgorde Febe, Xanthe, Claire en Lize.

Voordien had Mogane al prachtig gewonnen bij de benjamins meisjes.

Er waren opnieuw 37 ACG’ers aan de start, teveel dus om iedereen te vermelden, maar niettemin stellen we cross na cross vast dat er hard gestreden wordt, waardoor naar ons als club opgekeken wordt.

Een opvallende prestatie kwam er ook van de cadetten jongens, met 7 atleten aan de start, met 4 man in de top-5 (van plaats 2 tot 5) in deze volgorde Kobe, Thijs, Kasper en Lars.

Maar een compliment voor iedereen, de inzet is aanstekelijk, de trainers, het bestuur en de ouders gaan mee in de flow, een mooie start van het nieuwe jaar.

Eric Van Hijfte

Hieronder vindt u de resultaten terug van de ACG deelnemers:

resultaten acg atleten cross Grimbergen

Recreanten kerstloop

recreanten kerstloop De recreanten hebben alweer een geslaagde kerstloop van 9,5km achter de rug. Nieuw dit jaar was de kerstwandeling, een leuk parcours van 5,6 km. Onze bedoeling is niet de prestatie, maar het amuseren en nadien het gezellig samen zijn. Bedankt aan iedereen met zijn of haar bedrage, zoals de zelfgemaakte fruitpunch, notenbrood, glühwein en ……….

recreanten kerstloop

Carine Pletinckx

ACG organiseert Aspirant-Initiator Atletiek opleiding Maart-April 2017

ACG organiseert op 11 en 25 maart en op 22 en 29 april een aspirant-initiator training telkens van 830-1230. De cursus wordt gegeven door ACG trainer Wim De Backer (Kern Zottegem).  Een unieke gelegenheid voor alle geïnteresseerden om deze opleiding te volgen in onze eigen ACG cafetaria op het Adriaansstadion.
Alle info voor inschrijving kan je hier vinden, inhoud van de cursus kan je hier vinden. Trainer-leden van ACG gelieve trainer-Wim te contacteren voor verdere organisatie.
Trainer Wim.

1 2 3 4 87