Warme oproep : ACG en het crossseizoen

PK Cross Het crossseizoen komt er aan. Als ACG willen we graag prominent aanwezig zijn op de crossen die vermeld zijn in onze kalender (Onze kalender staat uptodate! Bij deze dus een warme oproep om deel te nemen, hoe meer atleten van ACG hoe leuker het is. Elke deelnemende atleet verdient om aangemoedigd te worden!
Daarnaast willen we ook telkens aanwezig zijn met de ACG tent, dat wil zeggen dat we vrijwilligers zoeken om de tent mee te nemen (bij voorkeur dus iemand die aanwezig is bij de start van de veldloop) en de tent terug mee te namen na de veldloop (bij voorkeur dus iemand die aanwezig is tot de laatste cross). De ACG tent is 1m60 lang en 1 zetel breed. Als elkeen zijn steentje bijdraagt zijn we volop aanwezig met onze ACG tent!
Graag een seintje aan Peter als je hieraan wil meewerken.

Alvast bedankt en op naar een schitterend veldloopseizoen!

Nieuwe clubuitrusting komt eraan!

ShortsleeveDe langverwachte nieuwe clubuitrusting komt er aan. Naast onze officiële clubtrui, die steeds gedragen worden bij deelname aan wedstrijden, bieden wij vanaf nu een nieuw gamma van clubkledij aan. Op deze manier willen wij laten zien dat wij samen tot dezelfde club ‘ACG’ behoren en ook deze met de nodige fierheid vertegenwoordigen op allerhande wedstrijden en activiteiten. We hebben voor een ruim assortiment gekozen. Al deze kledij wordt voorzien van het nieuwe ACG-logo en de ondersteunende sponsors.

Wij hebben gekozen voor het merk Erima. Er zijn modellen voor zowel kinderen, dames als heren. Deze artikelen worden verkocht aan een zeer schappelijke prijs. Je kan ze hier al op foto bewonderen.

Op volgende data kan deze kledij worden gepast en besteld.
Woensdag 29-10-2014 van 17u tot 19u in de Sporthal ‘De Veldmuis’, Fel.Cauwelstraat, G’Bergen —-) voor Benjamins, Pupillen en Miniemen
(meer…)

Meer dan 300 atleten op 15de Moryloop in Herzele met winst voor Lorenz Faveriau en Stijn De Vulder!

Moryloop 2013Deze 15de editie van de Moryloop mocht ook dit jaar weer rekenen op meer dan 300 atleten van klein tot groot. En ACG mag daar natuurlijk niet ontbreken. Onze atleten waren talrijk aanwezig en kaapten menige prijs weg. Lorenz Faveriau wist de overwinning binnen te halen op de 6,3km terwijl Stijn De Vulder met zeer ruime voorsprong de overwinning behaalde op de 12km. Proficiat aan alle atleten!

Uitslag