• Margot Ricour wint 10km streetrace in Denderleeuw.

  Margot die zich pas heel recent aangesloten heeft bij ACG, combineert in navolging van haar zus Maurine de triathlon met atletiek.
  In een zeer sterke tijd van38m36s wist ze haar belangrijkste opponent Kathleen Steenhoudt nipt af te houden van de zege.
  Net terug van haar triathlon op Alpes d’Huez legt Margot zich nu samen met haar teamgenoten toe op haar voorbereiding op de marathon van Eindhoven.

  Op de korte afstand legde onze man in vorm Stefaan Paridaens beslag op de 4e plaats. Dit op slechts luttele seconden van het podium. Stefaan heeft inmiddels al meerdere stratenlopen op zijn palmares geplaatst en neemt terug een serieuze optie op een selectie bij het estafetteteam voor de Brussels ekiden eind september.
  Marnix

 • Trainster Carine organiseert mee de Heetveldemolennatuurloop op 9 september

  Op 9 september  is het molendag aan de Heetveldemolen in Galmaarden (Munkbaan 1). Op het programma staan heel wat activiteiten, waaronder de Heetveldemolennatuurloop en -wandeling, georganiseerd door Koen Welleman, Lode De Weerdt, Marc De Vlaminck en Carine Pletinckx. Een goede gelegenheid om eens samen met je vrienden of collega’s een ochtendloopje of wandeling te doen en de prachtige Pajottenlandse natuur te ontdekken. Op het programmastaan 9 en 19 km:

  Startuur?

  – 9km: vrije start tussen 9u30 en 11u30 (lopers en wandelaars)

  – 19km: vrije start tussen 9u30 en 10u30 (lopers en wandelaars)

  Inschrijving?

  – 5 euro, ter plaatste te betalen (inclusief drankje bij aankomst aan ‘Bar Richard’). De opbrengst van de loop en wandeling gaat naar vzw Heetveldmolen
  Meer info bij Carine!

 • Huldiging van ACG winterkampioenen op stadhuis op 22 juni!

  Aanstaande vrijdag om 20u worden de winterkampioenen gehuldigd. Voor ACG werden voorgedragen  Jonas Gerain, Marie De Naeyer, Xanthe Mathys, Thijs Roelen, Mario Castagna, Wim De Backer, Emile De Winne, de pupillen meisjesPK veldlopen, de scholieren heren PK en BK veldlopen. Allen op post!