• Thijs Roelen Vlaams kampioen bij scholieren 1stejaars

  In Rotselaar hebben we met een 18-tal atleten de rukwinden en stortbuien getrotseerd.
  Mede door een supersnelle laatste ronde liet Thijs alle 1stejaars scholieren achter zich en mag hij zich Vlaams kampioen noemen. Ook mooie ereplaatsen waren er voor Kobe (7de) en Lars (11de). Binnen 2 weken zal op een totaal ander parcours gestreden worden voor de Belgische titel in het park van Laken. Supporters op post !
  Eric

 • Thijs Roelen prov kampioen veldlopen, de scholieren jongens winnen het clubkampioenschap in Zottegem

  Een echt crossparcours, echt crossweer, het was van bij het begin duidelijk dat sterke atleten aan de oppervlakte zouden komen daar in Zottegem.
  Een recordopkomst van rond de 75 ACG’ers was op zich al een groot succes, de medailleoogst van 5 stuks deed  ACG alleen maar meer eer aan. Daarenboven kaapten de scholieren jongens (met 10 aan de start) de beker van het clubkampioenschap weg.
  Bij de jeugd waren er 2 medailles (brons voor Mogan, zilver voor Xanthe), bij de scholieren 1stejaars liep Thijs zich naar de overwinning en bij de 2dejaars behaalde Kobe zilver na een mooie strijd. Lars viel net naast het podium met een 4de plaats.
  Bij de seniores vrouwen was Maurine lang in strijd voor brons maar ze werd uiteindelijk 4de , op  de voet gevolgd door zus Margot.
  Vermelden we tenslotte ook nog de titel bij de 75+ voor Gilbert Maesschalck.

  Eric

 • ACG Eetfestijn op 8-9 februari aanstaande!


  Naar jaarlijkse gewoonte nodigen we alle sympathisanten van onze atletiekclub uit op ons jaarlijks eetfestijn. Het eetfestijn is voor onze vereniging heel belangrijk om te voorzien in werkingsmiddelen.
  Allen daarheen! Wil je meehelpen, geef een seintje aan marijke wanneer je kan meehelpen!