Meer dan 300 atleten op 15de Moryloop in Herzele met winst voor Lorenz Faveriau en Stijn De Vulder!

Moryloop 2013Deze 15de editie van de Moryloop mocht ook dit jaar weer rekenen op meer dan 300 atleten van klein tot groot. En ACG mag daar natuurlijk niet ontbreken. Onze atleten waren talrijk aanwezig en kaapten menige prijs weg. Lorenz Faveriau wist de overwinning binnen te halen op de 6,3km terwijl Stijn De Vulder met zeer ruime voorsprong de overwinning behaalde op de 12km. Proficiat aan alle atleten!

Uitslag

Masters op atletiekstage van 31 oktober tot 2 november

Sfeerbeelden StageBij deze een warme oproep voor onze jaarlijkse stage waar we naast de spieren ook onze cultuur verder aanscherpen….Zij die reeds deelnamen weten maar al te goed wat dit wil zeggen….voor de anderen een kans om zeker mee te pikken.

We vertrekken op vrijdag 31/10/2014 rond de middag naar Tongerlo en keren zondag na de middag terug op 02/11/2014… We bezoeken de abdij onder begeleiding van pater Nico en broeder Jan waarna deze ons het beste van de paters leren kennen zijnde Tongerlo. Zondag staat naar jaarlijkse traditie de uitstap naar Averbode op het programma….En de muziek wordt verzorgd door Guido…. Het verblijf is all in met twee warme maaltijden slaapzak of dons breng je zelf mee; handdoeken en voldoende loopgerief want het weer kan ons parten spelen….Dit alles voor de prijs van 120 euro.Zo snel mogelijk inschrijven want de plaatsen zijn beperkt….Dit doe je door het bedrag te storten op de rekening van A.C.G. IBAN BE54001016860797 BIC GEBABEBB met vermelding stage 2014, enkel dan is je inschrijving geldig! Graag een mailtje of mondeling bevestigen bij de trainer omdat ik een lijst moet opsturen voor de verzekering en de veiligheid (voor Sporta).
Alvast enkele sfeerbeelden van vorige edities.

Tot volgende training en meegaan hé

Trainer Jo

Groep David proeft van Cross !

parcours

Op dinsdag 30/09/2014 heb ik voor mijn groep eens een “cross” georganiseerd. Gewoon om de “recreanten” eens te laten proeven van de cross. Op 1 november 2014 begint het nieuwe veldloopseizoen. En om mijn atleetjes eens te laten proeven van het veldloop gebeuren, heb ik een kleine oefencross georganiseerd. Terwijl de ene groep zijn veldloop afwerkte, werd er door de andere groep zeer hard gesupporterd.

Ik mag terecht fier zijn op al de atleten. Ze hebben allemaal hun beste beentje voor gezet. Hopelijk komen we enkele onder hun wel eens tegen op een “echte” veldloop.

Uitslagen
Benjamins (600 m) Jongens: Robbe, Jef, Kai, Robbe, Lars

Pupillen (1000 m)
Meisjes: Amber, Bente, Elien, Kaat, Elize
Jongens: Senne, Milan, Jonas, Lando, Alexander, Jeff, Giel, Arnor, Xant, Ilyas, Lander, Kobe, Aron

Miniemen (1500m)
Meisjes: Fleur, Emelie, Kyara, Amandine
Jongens: Vincent, Tijn, Arthur, Guillaume, Joppe, Jarne, Lennert

David