Groep Eric trekt naar jogging “den bos rond”

Bij wijze van overgang van winter naar zomer trekt de groep van Eric nu al voor het 2de jaar naar St Katharina Lombeek voor de jogging ‘den bos rond’, een eerder ludieke bosloop door het bos van Liedekerke, onder begeleiding van djembe getrommel en een heel familiale sfeer.De uitslag is hier van ondergeschikt belang, maar het geeft al een indikatie van de vooruitgang die de atleten in de winter hebben gemaakt. Na de loop trakteert de trainer op een snack in de Mc Donalds in Ninove als erkenning voor alle atleten die de wintertrainingen zo trouw hebben mee beleefd en gemaakt.
Het was weer een mooie ochtend, iedereen tevreden en klaar voor de zomer !!
Eric

Status werken atletiekpiste

De komende weken zal er intensief verder gewerkt worden aan de nieuwe atletiekpiste. De huidige schatting is dat we tegen eind juni terug gebruik kunnen maken van de atletiekpiste! Toch wel heel goed nieuws! Blijf zeker de website volgen om de laatste updates en details te krijgen naarmate de werken vorderen!

Nieuwe pasmomenten voor clubkledij op 23 en 28 april

ShortsleeveHeb jij nog geen clubkledij of mis je nog iets dan kan je de pasmomenten op donderdag 23/4 en dinsdag 28/4 gebruiken om het passend maatje te vinden. Naast onze officiële clubtrui, die steeds gedragen worden bij deelname aan wedstrijden, bieden wij een gamma van clubkledij aan. Op deze manier willen wij laten zien dat wij samen tot dezelfde club ‘ACG’ behoren en ook deze met de nodige fierheid vertegenwoordigen op allerhande wedstrijden en activiteiten. We hebben voor een ruim assortiment gekozen. Al deze kledij wordt voorzien van het nieuwe ACG-logo en de ondersteunende sponsors.

Wij hebben gekozen voor het merk Erima. Er zijn modellen voor zowel kinderen, dames als heren. Deze artikelen worden verkocht aan een zeer schappelijke prijs. Je kan ze hier al op foto bewonderen.

Op volgende data kan deze kledij worden gepast en besteld.
Donderdag 23 april 2015 van 19u30 tot 21u
Dinsdag 28 april 2015 van 19u30 tot 21u
Locatie: Sporthal ‘De Veldmuis’, Fel.Cauwelstraat, G’Bergen

Bestellingen kunnen enkel gebeuren als ook de betaling ontvangen is.
Met vragen hieromtrent kan je terecht bij Kathleen.