Talrijke opkomst ACG op de cross in Vilvoorde

Op het mooie parcours van het 3 fonteinen park in Vilvoorde pakte ACG opnieuw uit met een geslaagde aanwezigheid.

Aukje Haak en Jana Van Nieuwenhove beten  de spits af met een 10de en 14de plaats bij de benjamins meisjes.

Bij de benjamins jongens miste Mauro Van Gaver op een haar het podium met een 4e plaats, Rune De Schinkel werd even verder 12de. Kian Mathieu werd 31ste in de andere reeks.

Bij de pupillen meisjes behaalde Febe De Bolle de zilveren medaille, na een mooie race  altijd in de kop van de wedstrijd. Maartje De Temmerman werd heel constant 14de, Xiana Crucke liep zich naar een 20ste plaats.

Continue reading

Nieuwe pasmoment voor clubkledij op 29 november

ShortsleeveHeb jij nog geen clubkledij of mis je nog iets dan kan je op het pasmoment op dinsdag 29/11 (Kern Geraardsbergen) gebruiken om het passend maatje te vinden. Naast onze officiële clubtrui, die steeds gedragen worden bij deelname aan wedstrijden, bieden wij een gamma van clubkledij aan. Op deze manier willen wij laten zien dat wij samen tot dezelfde club ‘ACG’ behoren en ook deze met de nodige fierheid vertegenwoordigen op allerhande wedstrijden en activiteiten. We hebben voor een ruim assortiment gekozen. Al deze kledij wordt voorzien van het nieuwe ACG-logo en de ondersteunende sponsors.

Wij hebben gekozen voor het merk Erima. Er zijn modellen voor zowel kinderen, dames als heren. Deze artikelen worden verkocht aan een zeer schappelijke prijs. Je kan ze hier al op foto bewonderen.

Op volgende data kan deze kledij worden gepast en besteld.
Dinsdag 29 november 2016 van 19u30 tot 21u. Locatie: Kantine Adriaansstadion, Zonnebloemstraat, Geraardsbergen

Bestellingen kunnen enkel ontvangen worden na betaling.
Met vragen hieromtrent kan je terecht bij Lut.

1 2 3 4 86