ACG-team neemt sterke collectieve start in eerste lange crosswedstrijd te Lebbeke.

Margot Ricour gaf opnieuw het voorbeeld met een mooie 2e plaats. Voorbij halfweg moest koploopster Mariska Parewyck na een valpartij de wedstrijd staken en kwam Margot plotseling alleen aan de leiding. In de laatste 300m werd Margot echter nog geremonteerd door een sterkere Eline Van Craenenbroeck (atletiekclub Dilbeek). Sara Van Cleemputte toonde in haar eerste lange veldloop direct haar talent met een mooie 6e plaats, dit na een zeer sterke laatste ronde. Bij de mannen deed Margot’s partner, “Juliaan Van Lierde” niet onder en behaalde eveneens het podium met een zeer verdienstelijke 2e plaats. Dit achter Marco Vanderpoorten, recent nog top 8 in Crosscup Mol. Laurenz Faveriau (5e), Jaron De Cubber (9e) en Jonas Vervust (12e) lieten eveneens knappe prestaties zien en waren als ACG-kwartet het sterkst vertegenwoordigd bij de seniors. Bij de juniores liep Jordy Geeroms in zijn eerste juniors-cross heel geconcentreerd, werd ronde na ronde sterker in de wedstrijd, en behaalde een 4e plaats op slechts luttele seconden van podium. De stage met de vele trainingskilometers gaf iedereen de nodige uithouding en boost om ons cross-drieluik aan te vangen.  Op naar Deinze nu!